Home


 

metrolux - raamdecoratie op maatVrijblijvend raamdecoratie of gordijnadvies aan huis!

Ben je op zoek naar een persoonlijk raamdecoratie of gordijnadvies? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Al meer dan 20 jaar komen wij bij aankoop van raamdecoratie, binnenzonwering en/of gordijnen bij onze klanten op locatie voor advies. We nemen stofstalen, materialen en voorbeelden van raamdecoratie mee. Samen kijken we in alle rust naar functionaliteit, kleur, materiaal, sfeer, formaat en of het goed past in jouw interieur. Deze toegevoegde waarde leveren we bij alle aankopen want wij willen graag dat je blij wordt en blijft van je aankoop. Een raamdecoratie of gordijnadvies op locatie is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Maak dus een afspraak voor een vrijblijvend advies aan huis of bij je bedrijf via het contactformulier of bel 0481-483737. Mocht je vervolgens besluiten om de raamdecoratie of gordijnen bij ons te bestellen dan wordt deze door ons op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de raamdecoratie of gordijnen zelf op te hangen. Lees verder >>


                         

 

metrolux - gordijnen op maatInterieuradvies op maat

Heb je net een nieuw huis gekocht, heb je verbouwingsplannen of wil je gewoon je woon-of werkruimte wat mooier of gezelliger maken ? En vind je het lastig om keuzes voor je interieur te maken in combinatie met de kleur of type raambekleding ? Ook daarmee helpen we je graag ! Samen kijken we wat bij jou past maar, net zo belangrijk, wat past bij elkaar? Licht, rust en ruimte en het gebruik van tijdloze en pure materialen zijn hierbij veelal de uitgangspunten voor jouw interieur. Maak dus gerust een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bij je thuis of bij je bedrijf via het contactformulier of bel 0481-483737.


  

Webshop

Het is ook mogelijk om via onderstaande webshop een bestelling bij ons te plaatsen. De getoonde prijzen zijn voor ons full-service pakket. Dit is inclusief een raamdecoratie en/of gordijnadvies op locatie, opmeten en montage van de raambekleding. Mocht je de raambekleding zelf kunnen opmeten en monteren dan kun je 20 % korting in mindering brengen op de getoonde prijzen. De raambekleding hoef je achteraf pas te betalen. Dus pas wanneer je deze bij ons komt ophalen of wanneer wij deze bij je komen bezorgen of monteren. De korting voor het eventueel zelf meten en monteren zal dan uiteraard meteen met je worden verrekend.

Je kunt uiteraard ook een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend advies op locatie via het contactformulier

 

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.

Wij en Nunc Ius behouden ons alle rechten voor

 

Naast een raamdecoratie advies aan huis of bij uw bedrijf kunt u ons ook inschakelen voor een interieuradvies op locatie. Hierin kunnen verschillende zaken aan bod komen zoals kleur, materiaal, indeling, styling van een ruimte etc. Dit interieuradvies op locatie duurt ca. 2 uur en kost € 175,- (incl. reiskosten, regio gelderland)Adres


Bezoek showroom uitsluitend op afspraak!


icons contact 0000 Laag 3   Metrolux Raamdecoratie & Interieuradvies
    Bemmelseweg 81H
6662 PE Elst (Gld)
icons contact   T: 0481-483737 of 06-51331620
icons contact   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactformulier

Vul hieronder je gegevens in om een afspraak te maken voor een persoonlijk en vrijblijvend raamdecoratie of gordijn advies of een interieuradvies in combinatie met raambekleding bij je thuis of in onze adviesruimte. Voordat wij overgaan tot het maken van een afspraak proberen wij telefonisch al een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je situatie en je wensen zodat wij ons advies en de materialen op jouw situatie kunnen afstemmen. Je kunt ons dan uiteraard ook nog al je vragen stellen.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Subcategorieën

Hieronder staat algemene informatie met betrekking tot onze raamdecoratie. Klik op één van de foto's voor specifieke informatie over een bepaald product. Staat uw product er niet bij ? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een prijsindicatie. Wij kunnen namelijk niet alle raamdecoratie en/of prijzen op onze website tonen.

S5 Box

Metrolux logo nw diap

 

Volg ons

icon facebook diap icon instagram diap icon pinterest diap

sloganfooter