paneelgordijnen 100 Paneelgordijnen

De stijlvolle eenvoud van paneelgordijnen zorgt voor quasi onbeperkte mogelijkheden. Door meerdere sporen en panelen te combineren kunt u zo breed gaan met uw paneelgordijnen als u wilt. Paneelgordijnen of Japanse wanden worden vooral voor grote raampartijen of schuiframen gebruikt. Met deze raamdecoratie creƫert u een strak en hedendaags interieur.

paneelgordijnen

paneelgordijnen

Paneelgordijnen met onderverdeling.
Houdt u van een strak interieur? Kies dan voor ingestikte baleinen, die geven uw interieur een stijlvolle hedendaagse look.



Paneelgordijnen bestaan uit een meersporige rail waaraan meerdere stoffen panelen opgehangen worden. De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een trekstang of via koordbediening. Paneelgordijnen worden toegepast bij grotere raampartijen zoals schuifpuien maar ze zijn ook ideaal als ruimteverdeler. De panelen kunnen worden gemaakt van gordijnstof als ook van rolgordijnstoffen. Panelen gemaakt van rolgordijnstoffen vertonen een strakker hanggedrag. Panelen kunnen ook worden voorzien van houten of aluminium horizontale baleinen.