Meten & Monteren

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden met betrekking tot advies, opmeten en monteren. De prijs die je bij producten- en prijsindicatie hebt kunnen berekenen is voor ons full service pakket.

MM meten en monteren 100Full service pakket:


  • Geen extra korting
  • Advies op locatie
  • Opmeten en monteren op locatie

Kies je voor ons full service pakket dan komt onze interieurstylist op afspraak bij je thuis of bij je bedrijf om je uitgebreid te adviseren aan de hand van productvoorbeelden en stalen. Zo weet je precies wat de mogelijkheden voor jouw eigen situatie zijn en wordt de raamdecoratie naast functionaliteit afgestemd op de stijl en sfeer die bij jouw woon- of werkruimte past. Na het advies wordt de raamdecoratie nauwkeurig ingemeten zodat je zelf geen enkel risico loopt dat de maten niet kloppen. Vervolgens wordt de raambekleding voor jou speciaal op maat gemaakt. Na de afgesproken levertijd wordt de raambekleding door een ervaren monteur bij je gemonteerd.

MM alleen meten 100Medium service pakket:


  • 10% korting
  • Advies en opmeten op locatie
  • Zelf monteren

Ook hier komen we voor advies op locatie bij je langs en worden de producten door ons nauwkeurig ingemeten. Je monteert de raambekleding, na de afgesproken levertijd, echter zelf. Je ontvangt hiervoor een uitgebreide montage-handleiding en bovendien kun je rekenen op onze support.

MM zelf meten en monteren 100Basispakket:


  • 20% korting
  • Advies in de showroom
  • Zelf opmeten en monteren

Kies je voor ons basispakket dan ben je er nagenoeg al zeker van welk type raamdecoratie je voorkeur heeft. Je hebt dan ook geen behoefte aan een uitgebreid advies op locatie. Je bent in staat om de maten van de raamdecoratie zelf op te meten en je bent handig genoeg om alles zelf te kunnen monteren. Hiervoor krijg je bij ons dan ook een scherpe prijs want wat je niet nodig hebt hoef je ook niet te betalen. Je ontvangt van ons een uitgebreide meet- en montage instructie en bovendien kun je rekenen op onze support. De verschillende producten, materialen en kleuren kun je op afspraak in onze showroom bekijken en desgewenst kunnen wij je hierover nog verder adviseren.

S5 Box

Metrolux logo nw diap

 

Volg ons

icon facebook diap icon instagram diap icon pinterest diap

sloganfooter