Paneelgordijnen

paneelgordijnen 100 Paneelgordijnen

De stijlvolle eenvoud van paneelgordijnen zorgt voor quasi onbeperkte mogelijkheden. Door meerdere sporen en panelen te combineren kunt u zo breed gaan met uw paneelgordijnen als u wilt. Paneelgordijnen of Japanse wanden worden vooral voor grote raampartijen of schuiframen gebruikt. Met deze raamdecoratie creëert u een strak en hedendaags interieur.

paneelgordijnen

paneelgordijnen

Paneelgordijnen met onderverdeling.
Houdt u van een strak interieur? Kies dan voor ingestikte baleinen, die geven uw interieur een stijlvolle hedendaagse look.Paneelgordijnen bestaan uit een meersporige rail waaraan meerdere stoffen panelen opgehangen worden. De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een trekstang of via koordbediening. Paneelgordijnen worden toegepast bij grotere raampartijen zoals schuifpuien maar ze zijn ook ideaal als ruimteverdeler. De panelen kunnen worden gemaakt van gordijnstof als ook van rolgordijnstoffen. Panelen gemaakt van rolgordijnstoffen vertonen een strakker hanggedrag. Panelen kunnen ook worden voorzien van houten of aluminium horizontale baleinen.

Prijsberekening Paneelgordijnen

Prijsindicatie Paneelgordijnen

De prijsindicatie is gebaseerd op paneelgordijnen met een 2 sporige rail met een rolgordijnstof uit prijsgroep 0. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke offerte hoger uitkomt door een andere stof, doek of materiaalkeuze. Maten worden altijd naar boven afgerond per 10 cm (Bijvoorbeeld: 98cm breed wordt automatisch 100cm breed).
Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering ? Neem dan gerust contact met ons op.

Breedte (in cm): 
Hoogte (in cm): 
Prijsberekening voor paneelgordijnen
Deze prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren.
Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie via het contactformulier of bel 0481-483737!
 
Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren.


S5 Box

Metrolux logo nw diap

 

Volg ons

icon facebook diap icon instagram diap icon pinterest diap

Klantenbeoordelingen


10


18 Google reviews

sloganfooter