Vouwgordijnen

vouwgordijnen 100 Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

vouwgordijnen

XXL

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor ons vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.

En met het Maxi XXL-gamma bedient u - zij het binnen een beperkt aantal stoffen - zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen kunt u ook deze grote versies zowel handmatig als elektrisch bedienen.


vouwgordijnen

Schuine ramen en Dakramen

Ook voor schuine ramen bieden wij een goede oplossing. Dankzij de geavanceerde techniek van de optrek systemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen.

Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. We letten daarbij erg op de details.

Zo zorgen wij dat alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.
10 pluspunten van onze vouwgordijnen

pic c2
 1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.
 2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.
 3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.
 4. De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit onze collectie toegepast.
 5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat het gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.
 6. De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.
 7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.
 8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen.
 9. Alle onderdelen kunnen gemakkelijk verwijderd worden om uw vouwgordijn te reinigen.
 10. Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.
 11. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed voor een mooie, egale afwerking.

vouwgordijnen


overgordijnen 6

Gemotoriseerde gordijnen

Voor uw gebruiksgemak kunnen wij ook vouwgordijnen leveren met een geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

overgordijnenVouwgordijnen zijn veelal gemaakt van gordijnstof maar kunnen ook worden gemaakt van geweven hout. Door de horizontale baleinen vouwt het vouwt het vouwgordijn op tot een pakket. Het doek wordt bevestigd met klittenband op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af. Het op- en neerlaten van het vouwgordijnen gebeurt met een kettingbediening aan de zijkant.

Prijsberekening Vouwgordijnen

Prijsindicatie Vouwgordijnen

De prijsindicatie is gebaseerd op onze basis prijzen. Het is echter altijd mogelijk dat uw werkelijke offerte hoger uitkomt door een andere stof, doek of materiaalkeuze.

Voor vouwgordijnen geldt de speciale aanbiedingsprijs:
slechts € 99 per m2 met een minimumprijs van € 150,-.

Maximale breedte 3 meter, maximale hoogte ook 3 meter.

Deze prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren.
Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie via het contactformulier of bel 0481-483737!
 
Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren.


S5 Box

Metrolux logo nw diap

 

Volg ons

icon facebook diap icon instagram diap icon pinterest diap

Klantenbeoordelingen


10


18 Google reviews

sloganfooter