Plissé & Duette

plissé en duette 100 Plissé en Duette

Een plissé of duette gordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. In tegenstelling tot een duette blijven bij een plisse de optrekkoorden nog zichtbaar. Een aantal stoffen zijn voorzien van een reflecterende coating die zorgt voor een goede licht en warmtewering. Kenmerkend voor de plissé en de duette zijn de kleine pakkethoogtes wanneer deze geheel zijn opgetrokken.

Prijsberekening Plissé gordijnen

Prijsindicatie Plissé en Duette

De prijsindicatie is gebaseerd op een 20 mm plisse in prijsgroep 0. Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke offerte hoger uitkomt door een andere stof, doek of materiaalkeuze. Maten worden altijd naar boven afgerond per 10 cm (Bijvoorbeeld: 98cm breed wordt automatisch 100cm breed).
Staan je afmetingen er niet bij of wil je een prijsopgave van een ander model en/of uitvoering ? Neem dan gerust contact met ons op.

Breedte (in cm): 
Hoogte (in cm): 
Prijsberekening voor plissé en duette
Deze prijs is inclusief BTW, advies op locatie, opmeten en monteren. Kijk voor de voorwaarden bij Meten en monteren.
Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op locatie via het contactformulier of bel 0481-483737!
 
Heb je geen advies advies nodig en wil je liever alles zelf opmeten en/of monteren? Kijk voor je korting bij Meten en monteren.


S5 Box

Metrolux logo nw diap

 

Volg ons

icon facebook diap icon instagram diap icon pinterest diap

Klantenbeoordelingen


10


18 Google reviews

sloganfooter